Tillbaka

GMV blir en del av Pars Plåtgruppen AB

2024-02-01

Vi är glada att meddela att vi nu är en del av Pars Plåtgruppen AB. Den framstående förvärvningen innebär spännande möjligheter för GMV att växa och utvecklas i framtiden.

Pars Plåtgruppen AB har förvärvat samtliga aktier i GMV och stärker därmed sin position som en ledande aktör inom tillverkningsindustrin. GMV har etablerat sig som en komplett legoleverantör av svetsade och bearbetade plåtprodukter, och med denna fusion ökar vår kapacitet avsevärt.

Detta strategiska partnerskap möjliggör för GMV att erbjuda våra kunder produkter i flera olika typer av stål. Vår nuvarande VD, Stefan Varjomaa, kommer fortsätta att leda verksamheten i Arboga och ser fram emot det fortsatta samarbetet.

Stefan Varjomaa delar sin entusiasm: "För oss på GMV blir det spännande att tillsammans med Pars Plåtgruppen fortsätta att utveckla vårt företag. Vi ser fram emot möjligheten att utöka vårt samarbete och skapa ännu bättre lösningar för våra kunder."

Utsikterna för 2024 är ljusa för GMV, trots den försvagade konjunkturen. Efterfrågan på våra produkter och tjänster förblir stark, och flera av våra kunder planerar för ökade volymer. Genom ökade sälj- och marknadsaktiviteter samt pågående projekt med befintliga och nya kunder, ser vi fram emot ett framgångsrikt år.

Vi är övertygade om att den nya ägarstrukturen och det nära samarbetet med Pars Plåtgruppen kommer att öppna upp för många möjligheter och positiva förändringar för både GMV och våra kunder under det kommande året. Vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa produkter och tjänster samt att vara en pålitlig partner för våra kunder och samarbetspartners.

Läs mer om Pars Plåtgruppen AB

Vill du veta mer?

Vi anpassar oss alltid helt efter dina behov och ser till att använda vår kompetens så att du får precis den produkt du efterfrågat. Tveka inte att kontakta oss, så diskuterar vi din lösning.

Kontakta oss

Besök/postadress

Gustafssons Mekaniska Verkstad AB
Norra Ågatan 39
732 31 Arboga

Kontaktuppgifter

info@gmvarboga.com